Concediu 2016 la Sara’s Sons de la Baile Herculane

Anul acesta am avut un concediu de neuitat, dupa atatia ani am avut parte in sfarsit de relaxare, liniste, a fost tot ce mi-am putut dori. Unde credeti ca am ajuns anul acesta sa ne petrecem concediul? Am vizitat statiunea Baile Herculane , este atestata dar si recunoscuta pentru beneficiile sale inca de pe vremea Imperiului Roman, este una dintre cele mai vechi statiuni din lume, este ideala pentru orice persoana / turist care isi doreste cat mai multa liniste, relaxare dar si odihna sau pentru recunoscutele tratamente care se fac in aceaste statiuni in special pentru oamenii  mai in varsta cu problem de sanatate.

Unde am fost cazati ? Si ce impresii am avut despre acesta statiune?

Ne-am cazat in complexul  Sara’s Sons de la Baile Herculane , este un loc foarte frumos, cu servicii de buna calitate,aici puteti beneficia de tratament, baza de tratament dispune de o aparatura pentru electroterapie, fizioterapie, laseroterapie, bai galvanice patru celulare, aerosoli cu sulf, cadite de una sau două persoane pentru bai sulfuroase, masajoterapie, o sala de fitness și piscina interioara, fiind deservita de personal calificat – medic primar balneolog, asistent principal balneolog, dar si maseur.

poza3.jpg

La baza de tratament se pot trata diferite boli, precum:

  • Boli ale sistemului locomotor
  • Boli ale sistemului nervos
  • Afectiuni digestive ( gastrice sau hepatice )
  • Afectiuni metabolice si de nutritie
  • Afectiuni oculare

Aveti la dispozitie o sala de fitness unde va puteti mentine in forma chiar si in vacanta, cu piscine exterioare dar si interioare. Exista trei piscine exterioare in incinta complexului  Sara’s Sons de la Baile Herculane, sunt cu apa termosulfuroasa, una este pentru copii iar celelalte doua sunt semiolimpice, sunt prevazute cu statii de filtrare si clorinare permanenta. Complexul are si un restaurant cu terase cu o suprafata pentru 150 de locuri pentru a servi atat mancare cat si bautura. Poti alege o camera cu un pat, sau poti opta pentru pat dublu sau triplu sau chiar un apartament daca ai familia mai mare.

In aceasta statiune mai poti vizita, unul dintre bazinele publice cu apa termala care au un benefic atat pentru minte dar si pentru corp,mai putem vizita  grota cu aburi sau grota haiducilor, foisorul rosu, izvorul lui Munk, , vestitul muzeu din Baile Herculane si sauna naturala din adancurile naturale.

Localitatea Baile Herculane se afla la o distanta de 390 km de Bucuresti, cu coordnate GPS : 44° 52.837′, 22° 24.91′

Recomand atat pentru conditiile bune de cazare dar si pentru mancarea excelenta de care ai parte in restaurant si la preturi foarte bune. Pentru rezevari puteti suna la unul din numerele de telefon:

Tel.: 0040255560577
Fax: 0040255560578
Mobil: 0040745097453

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s